vrijdag 5 april 2013

THUISKOMEN...


Wij zijn tevreden en content!! Onze reis voldeed in al zijn aspekten aan onze plannen en verwachtingen. We zullen natuurlijk de vele leuke ontmoetingen met andere reizigers en de lokale bevolking missen. We zullen het avontuur, de trekkings, de prachtige natuur, het rondzwerven, het lekkere eten,...missen. We zullen al deze mooie herinneringen koesteren als een zeer kostbaar geschenk. Maar na zo"n lange tijd zijn we even blij dat we weer "verwacht" worden. Het voelt goed aan dat we onze draad thuis weer mogen en kunnen opnemen. Na meer dan 5 maanden samen


reizen, 24u op 24u, en alles delen zal het voor ons 2tjes ook lastig zijn en wennen om elkaar weer wat los te laten. Na 160 dagen reizen en 66 verschillende bedden komen we weer thuis en kunnen we weer in ons eigen bed in de Moteweg slapen. We verlangen heel erg om onze kinderen en hun co's, Fran en de twee dikke buikjes, onze mama's,  familie en vrienden terug te zien! TOT GAUW!!!!!

5 opmerkingen:

  1. We kijken vol verlangen uit naar jullie komst... Goeie vriendin, t'was lang je te moeten missen, en we verlangen om jullie reisverhalen te horen... ondertussen is het hier kloppen en zwoegen om jullie auto weer startklaar te krijgen... bijna 6 maand slapen is voor zo'n karretje niet zo goed hé... Maar Jolle en Seppe en Jelle doen hun uiterste best.
    Tot volgende week ergens...
    Lieve Vlaamse groet
    Lut

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tot binnenkort !!!
    Een hele goeie thuiskomst gewenst!

    Ohhh ... het gevoel dat wij op 25 januari hadden komt terug helemaal boven
    bij het lezen van jullie 'laatste-dagen-verhaal'

    Vele lieve groeten
    Jorn en Belle xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Welkom terug! Ik kijk al uit naar jullie reisverhalen!
    Tot gauw!

    Vele groetjes,
    Lies

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hoi filip en Martine, wat een geweldige reis hebben jullie gemaakt ! Kreeg de tip van Ramon jullie schoonbroer . werk als toerleider voor Djoser. deze zomer ga ik prive samen met mijn lief gedurende 7 weken naar Birma , Thailand en Cambodjah.
    hebben jullie misschien tips voor private guesthouses in Birma ?
    alvast bedankt ! carolineblok@me.com

    BeantwoordenVerwijderen